Investors

Jetty är noterad på Spotlight Stock Market

Den 16 oktober gick teckningstiden inför notering på Spotlight Stock Market ut nyemissionen som föregick noteringen blev fulltecknad. Första dag för handel 12 november 2018. Jetty handlas under kortnamn JETTY och ISIN-kod SE0011644392

Läs mer i teaser, memorandum och pressmeddelanden här.

Nyheter

Jetty AB (publ) kallar till bolagsstämma

Jetty AB (publ) publicerar årsredovisning för 2018

Bolagsstyrningsrapport för Jetty AB 2018

Delårsrapport Q1 Jetty AB nytt publiceringsdatum

Interested in the company and English speaking?


Please contact our CEO Dan Sonesson directly for further information.

dan.sonesson@jetty.se

Fyra goda skäl att investera i Jetty.

Jetty är sedan 2011 ett etablerat och beprövat affärssystem för Event Management. Jetty stöttar arrangörer av komplexa evenemang som Roskildefestivalen, Göteborg & Co, Liseberg, Svenska Konståkningsförbundet, Malmö stad, Stureplansgruppen Event, Epicenter och Stockholms stad.

Jetty är utvecklat av praktiker i branschen, utifrån kundernas behov, baserat på en stor mängd användardata, och byggt för att vara globalt skalbart.

Jetty är verksamt på en internationell miljardmarknad, där det finns ett tydligt behov av stödet som Jetty levererar. Konkurrensen är låg och Jetty ligger tekniskt och användarmässigt i framkant.

Den nya generationen av Jetty, som lanserades i sin första version i december 2017 och som nu vidareutvecklats, har tagits emot mycket väl av marknaden. Orderingången har ökat med över 700 % under första halvåret 2018, jämfört med helåret 2017. Av första halvårets orderingång utgör återkommande intäkter ca 65 %, och projektintäkter återstående 35 %.

Aktiedagen Göteborg.

 

Bolagspresentation 24 september av Dan Sonesson, VD

Get your acts together.

 

Vad våra kunder tycker om Jetty. 

Sedan starten har systemet använts i 533 960 timmar.

35 781 programstarter har hanterats i Jetty sedan starten.

En genomsnittlig användare i Jetty arbetar 2 veckor heltid per år.

Grundat 2011

Av praktiker. För att lösa återkommande och strukturella informationsutmaningar i evenemangsindustrin.

Nyckeltal 2017

1 907 användare i 49 länder
5 800 programstarter
9 000 uppladdade filer

Vision

Jetty ska vara branschstandard för planering, kommunikation och genomförande av evenemang. Jetty ska bli det ledande stödet för evenemangsindustrin. För livemusik, sport, företagsevent, mässor, konferenser, kongresser och överallt annars där komplex och snabbrörlig verksamhet bedrivs.

Mission

Jetty ska ge evenemangsindustrins arrangörer verktyg och stöd för att nå sin fulla potential och kunna producera fantastiska upplevelser för sin publik, medverkande, deltagare och samarbetspartners.

Jetty is a tool for planning, communicating and producing complex events.